Saksı İlkokulu
Saksı Köyü Pasinler /ERZURUM

VİZYON

Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; •Yaratıcı, •Dünyaya uyumlu, •Sorunlara çözüm getiren, •Girişken, •Yurtsever, •Yüksek donanımlı, •Üretken, •Ahlaklı, •Dinamik, •Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Misyonumuz; •Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, •Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, •Üretken, •Yaratıcı, •Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; •En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, •Teknoloji destekli, •Yabancı dil ağırlıklı ve •Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :311
Öğretim Şekli :Tam gün. 1/2 sınıflar , 3/4.sınıflar bir arada öğretim verilmektedir.

Tam gün. 1/2 sınıflar , 3/4.sınıflar bir arada öğretim verilmektedir.

Sabah 08:30-11:40 Öğle 12:20-13:50

Uydu İnternet (VSAT)

İle uzaklık 23 km , İlçeye uzaklık 20 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Saksı köyü 30 haneli küçük bir köydür.Ekonomik faaliyetleri tarım ve hayvancılıktır.